5 звезди, които не крият своя силиконов бюст


5 звезди, които не крият своя силиконов бюст

Много жени отричат, че са си правили пластична операция, макар очевидната промяна във визията им. Има и такива известни дами, които не се боят да говорят за своите подобрения и не крият, че са претърпели хирургична намеса. Ето топ 5 на знаменитостите, които често са признавали, че са си сложили силикон в гърдите. 

1. Памела Андерсън

"Моите импланти са най-скъпото ми имущество", признава спасителката на плажа. "Те ме направиха по-женствена, по-прочута, по-сексапилна. При това не само за околните, но и за мен самата. Моите гърди ми вдъхват увереност", добавя тя.

Гръдната обиколка на силиконовата богиня Памела Андерсън нарасна в геометрична прогресия по времето, когато тя бе на върха на своята кариера. Пам никога не е криела, че е прибягвала до услугите на пластичните хирурзи, за да изглежда по-уверено, по-женствено и по-секси.

2. Тара Рийд

39-годишната актриса, звезда от комедията "Американски пай", също е споделяла, че е прибягвала до услугите на пластичните хирурзи. Блондинката, подала се на модата, напомпа гърдите си, но нейният бюст определено не изглежда добре върху плашещо слабата й фигура.

3. Кортни Кардашиян

Риалити звезда, която има 3 деца, заяви през 2010 г., че на 22 е легнала под ножа на пластичен хирург.

"Това беше толкова глупаво... Тази идея изведнъж ми влезе в главата и беше много трудно да си я избия, докато не го направя", спомня си Кортни.

4. Кели Роуланд

Намесата на пластичните хирурзи не може да бъде открита веднага при певицата от Destiny's Child. Но затова пък тя е достойна за аплодисменти, тъй като гърдите й изглеждат като естествени. В откровено интервю за списание Shape тя призна, че дълги години е мечтала за нови гърди и на 28-годишна възраст си е направила разкошен "подарък".

"За пръв път реших, че ще си увелича гърдите на 18-годишна възраст, но майка ми ме посъветва добре да си помисля и да изчакам. Изминаха 10 години, мечтата не ме бе напуснала и затова легнах на операционната маса", разказва Кели.

5. Дениз Ричардс

Американската актриса, бивша съпруга на Чарли Шийн и майка на три деца, признава, че три пъти е прибягвала до услугите на пластичните хирурзи. В интервю за US Weekly Дениз заяви, че след първата е разбрала, че бюстът й е твърде голям за нейното тяло.

"Когато бях на 19, докторът ми постави импланти с по-голям размер, отколкото исках. Толкова бързах да си увелича гърдите, че забравих да проуча своя лекар. Мислех си, че след като е пластичен хирург, значи е добър", разказва перипетиите си Дениз.

След неуспешната операция последвала втора хирургична намеса, но и тогава имплантите не устройвали Дениз. Едва след третата операция звездата успяла да се възстанови.

 

 

 

Източник: БГНЕС

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама