5 звезди, които отглеждат децата си без чужда помощ


5 звезди, които отглеждат децата си без чужда помощ
Снимка: Getty Images

В съвременния свят наемането на детегледачка е доста разпространено, особено сред известните личности, защото техният ритъм на живот понякога е толкова луд, че много майки дори не си вземат отпуск след раждането. Оказва се обаче, че има доста известни семейства, които са решили да отгледат децата си без чужда помощ и да опитат от всички трудности на родителството.

1. Мила Кунис и Аштън Къчър

Звездната двойка отглежда заедно дъщеря и син. Мила и Аштън решиха, че ще се грижат за децата си без чужда помощ, дори в лицето на баби, ясли и забавачници. Папараците редовно хващат съпрузите да се разхождат, да пазаруват в супермаркета или да хапват навън, винаги в компанията на децата. След като се роди първото им дете, Аштън гостува в The Ellen Show и тя го попита: „Имате ли бавачка?”, на което Аштън отговори:„ Да, имаме цели две – аз и Мила”, което предизвика бурни аплодисменти. Той продължи: „Ние просто искаме да познаваме децата си. Искаме да знаем какво да правим, как да ги успокоим и единственият начин да постигнем това е да бъдем с тях.”

2. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Една от любимите звездни двойки се радва на 3 дъщери: Джеймс, Инес и Бети. Те смятат, че е наистина важно да прекарват време с децата си възможно най-много. Когато единият родител е на работа, другият остава с децата. Що се отнася до събития, премиери и червени килими, семейството ги посещава заедно. Блейк и Райън обаче не искат да потапят децата си твърде много в холивудския живот.

3. Рийз Уидърспун

Въпреки факта, че Рийз Уидърспун и Райън Филип са разведени, и двамата с умиление си спомнят за отглеждането на двете им, вече пораснали, деца. „Предполагам, че щеше да е по-трудно, ако не бяхме толкова практични, колкото бяхме, или ако бяхме наели бавачки – щяха да станат разглезени“, казва Филип. Той се радва, че той и Рийз са се справили сами с тази нелека задача, което понякога е изисквало бебе Ава да бъде на снимачната площадка с мама. Рийз има и друг син, за чието отглеждане помагат другите ѝ деца.

4. Ева Мендес и Райън Гослинг

Двойката има 2 дъщери. След като роди първата си дъщеря Есмералда, Ева каза: „Аз съм много практична майка, нямам бавачка. Колкото и да съм уморена, просто правя всичко по инерция.” Тя намира време да се поглези, когато дъщерите ѝ спят, дори ако е в 4 часа сутринта.

5. Джесика Алба

Актрисата е майка на 3 деца. Когато роди третото си дете, тя публикува пост, в който казва, че е научила всичко от книги: „Моята сладка бавачка Кони, преди близо 10 години тя влезе в живота ми и ме научи как да къпя, кърмя и успокоявам новороденото си бебе. Научи ме и на важността да се грижа за себе си и да не се чувствам толкова сама.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама