5 звезди, за които НЕ сте знаели, че притежават хотели


5 звезди, за които НЕ сте знаели, че притежават хотели
Снимка: Getty Images/Guliver

Знаменитостите обичат да инвестират парите си в начинания извън шоубизнеса, особено в козметика, дрехи, алкохол и ресторанти. Оказва се, че последната мода обаче са хотелите. Макар и невинаги за добро - хотелът Nobu в Манила, чийто съсобственик е актьорът Робърт де Ниро, например преди години бе обявен за най-лошия в света.

Разбира се, много хотели на звезди предоставят и отлични услуги. Пример е Cromlix Hotel на тенисиста Анди Мъри, който получава чудесни отзиви от гостите си. Ето част и от другите известни личности, които могат да се похвалят със собствени хотели. 

Елизабет Хърли, № 11 Cadogan Gardens, Лондон

Актрисата-модел притежава тази преустроена градска къща в известния квартал Челси в Лондон. Хотелът всъщност е напълно британски стил и предлага следобеден чай с бисквитки.

Франсис Форд Копола, Palazzo Margherita, Италия

Вероятно един от най-великите филмови режисьори в света, Копола, всъщност не чужд на хотелиерския бизнес. Той притежава акции в хотели в Белиз, Гватемала и Аржентина и е самостоятелен собственик на Palazzo Margherita, луксозен курорт близо до залива на Салерно.

Ричард Гиър, The Bedford Post Inn, Ню Йорк

Тук говорим за висок клас, стил и лукс! Хотелът на актьора, намиращ се в Бедфорд, е ексклузивен и разполага само с осем стаи, но пък какви!

Хю Джакман, Gwinganna Lifestyle Retreat, Австралия

Джакман, една от най-големите световни звезди на екрана, не просто притежава този огромен имот, но и често отсяда, за да се наслади на този уникален курорт. Вътре има политика за забрана на тютюнопушенето и алкохола, в допълнение към това, че не позволява мобилните телефони извън стаята.

Донатела Версаче, Palazzo Versace, Австралия, Дубай, ОАЕ

Модната кралица Донатела Версаче и нейното семейство притежават и трите имота, като този в Дубай е едва на три години. Всички хотели са известни със своята пищност, включително италиански произведения на изкуството по стените.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама