6 холивудски звезди и техните двойници (СНИМКИ)


6 холивудски звезди и техните двойници (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Никога няма да повярвате, докато не ги видите с очите си! Науката вече е доказала факта, че макар характеристиките на всеки индивид да се различават повече от тези на другите създания на Земята, нашите гени понякога изчерпват възможностите си. Тогава е напълно възможно да срещнете 2 подобни лица в различни краища на земното кълбо.

Вижте още: Няма да повярвате кой холивудски актьор тайно е бил София (СНИМКА)

Оказва се, че двойниците на някои от най-известните знаменитости се радват на доста голяма популярност благодарение на удивителната си прилика със звездите.

Анджелина Джоли и Мелиса Бейзен

Това момиче е било спирано на улицата безброй пъти, тъй като хората я бъркали с Анджелина Джоли. Тя се казва Мелиса Бейзен, майка на 2 деца, която нарича себе си напълно различна личност от Анджелина. Тя присъствала на Ренесансовия панаир в Бристол като Злодеида - известната героиня на Дисни, и постоянно била заобиколена от огромна тълпа, мислейки, че е Анджелина.

Селена Гомез и София Соларес

Едно обикновено момиче, живеещо в Мексико, София Соларес, осъзнава, докато расте, че много прилича на известната Селена Гомес. Опитала вкуса на популярността благодарение на приликата. София е голям фен на Селена и с нетърпение очаква да се срещне с нея някой ден.

Ед Шийрън и Тай Джоунс

В шоуто на ITV Тай Джоунс привлече вниманието на публиката заради удивителната си прилика с Ед Шийрън. Работи рейнджър в парка. Но когато е на обществено място, той винаги се бърка с певеца на „Shape of You“. Оказва се, че двамата са се срещали.

Ким Кардашиян и Камила Осман

Досега Ким Кардашиян има известни 5-6 двойника, но този път имаме предвид Камила Осман. Тя има почти 688 хиляди последователи в Instagram, но твърди, че не иска да прилича на Ким. Тя обвинява за това сходния си географски произход и казва, че никога не е полагала допълнителни усилия, за да изглежда като риалити звездата.

Меган Фокс и Клаудия Аленде

Благодарение на удивителната си прилика с Меган Фокс, Клаудия Аленде се превърна в търсен модел за снимки по бански и бельо сред агенциите. Бившата участничка в Miss Bumbum придоби огромна популярност заради невероятния си външен вид.

Риана и Андел Лара

Андел Лара, основател на сайта Grow&Glow, има магическа прилика с Риана.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама