Скандално: Шер наела хора, за да отвлекат сина ѝ


Скандално: Шер наела хора, за да отвлекат сина ѝ
Снимка: Gettyimages

Шер отвлякла собствения си син от хотелска стая точно когато той се опитвал да се помири със съпругата си на годишнината от сватбата им, твърдят съдебни документи, пише "Дейли Мейл".

Вижте още: Бритни Спиърс спря кранчето на майка си, почна работа като учителка

Носителката на "Оскар", "Еми" и "Грами" се тревожела за здравето на Илайджа Блу Олман, казала нейната снаха, Марианджела Кинг, в изявление пред съда в Лос Анджелис, който разглежда развода на двойката.

Малкият син на изпълнителката бил в хотелска стая миналия ноември, когато четирима мъже нахлули по поръчка на Шер. Двойката прекарала 12 дни заедно, преди Олман да бъде отвлечен от мъжете.

"В момента не съм запозната с благосъстоянието на моя съпруг или къде се намира. Много съм загрижена и притеснена за него", пише съпругата му в декларацията, подписана на 4 декември 2022 г.

В документите се посочва още, че "един от четиримата мъже, които го взеха, ми каза, че са били наети от майка му".

Вижте още: Култово ВИДЕО: Бойко Борисов и Валери Божинов се събраха

Кинг твърди, че Илайджа е "заключен" в лечебно заведение без достъп до телефона си. "Разбирам усилията на семейството му да се увери, че той е добре. И аз искам най-доброто за моя съпруг", пише тя в жалбата си до полицията.

Според слухове синът на Шер последно е живял в известния хотел Chateau Marmont в Западен Холивуд около шест месеца тази година, преди наскоро отново да се върне в рехабилитационен център.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама