Бритни Спиърс спря кранчето на майка си, почна работа като учителка


Бритни Спиърс спря кранчето на майка си, почна работа като учителка
Снимка: Gettyimages

Отчуждената майка на Бритни Спиърс, Лин, преподава на деца в началното училище, за да може да си плати сметките след поредната свада с известната си дъщеря.

Вижте още: Култово ВИДЕО: Бойко Борисов и Валери Божинов се събраха

68-годишната Лин е работила като учителка и е била директорка на детска градина в Кентуд, Луизиана, преди Бритни да стане суперзвезда в началото на 2000 година.

Лин, която в момента живее в имение за 2 милиона долара, построено от Бритни Спиърс през 2001 г., се е върнала към преподаването, от което в този район се печелят по 15 долара на час. Майката на поп-иконата няма собствено жилище, защото е продала къщата, където отгледала Бритни за 275 000 долара.

Финансовите проблеми на Лин са дошли в резултат на продължаващия ѝ разрив в отношенията с нейната богата дъщеря, с която тя има невероятно сложна връзка, споделят източници, близки до семейството.

Вижте още: Кармични връзки: Ники Илиев и Саня Борисова се събраха

Отношенията между Бритни и майка ѝ се влошили тотално по време на съдебната битка за попечителството над певицата, когато поп принцесата обвини Лин, че е направила твърде малко, за да я освободи от продължилото 13-годишно попечителство на нейния баща Джейми Спиърс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама