6 звездни двойки, на чиито годежи ще завидят и принцесите


6 звездни двойки, на чиито годежи ще завидят и принцесите
Снимка: Instagram

Предлагането на брак е един от най-романтичните и смислени моменти, които оставят отпечатък в живота на човек. А когато става дума за известни хора, някои от тях издигат това събитие на следващото ниво и действат с размах. С тяхното богатство и връзки всичко може да бъде постигнато! Ето кои са звездните двойки, чиито годежи са наистина романтични и внушителни.

Девън Уиндзор и Джонатан Барбара

Моделът на Victoria Secret първоначално мислела, че лети към частен остров за фотосесия. Но когато стигнала до мястото, тя погледнала надолу от хидроплана и била изненадана да види думите „Омъжи се за мен“, изписани с розови листенца на пясъка.

Парис Хилтън и Картър Реум

Светската лъвица и нейният партньор празнуваха рождения ѝ ден на частен остров, когато той паднал на едно коляно. Влюбените 40-годишни гълъбчета станаха двойка през декември 2019 г. и старлетката заяви, че „Той си заслужаваше чакането“.

Сиара и Ръсел Уилсън

Американският футболист избра Сейшелите, за да предложи на своята любима. По време на полета той помолил бъдещата си съпруга да познае къде отиват от списък с 30 дестинации. След като пристигнали, предложението не закъсняло.

Лили Колинс и Чарли Макдауъл

Сценаристът-режисьор зададе най-важния въпрос на актрисата от „Емили в Париж” по време на пътешествие в Ню Мексико. Чарли се спрял на уникален и наистина шикозен пръстен - диамант с изрязана роза.

Кортни Кардашиян и Травис Баркър

Барабанистът избрал плаж в Калифорния, за да коленичи пред известната си приятелка. Той използвал големи цветни аранжировки, за да създаде идеалното романтично настроение с хиляди червени рози и свещи.

Лий-Ан Пинок и Андре Грей

Точно когато певицата на Little Mix най-малко очаквала, тогава дошло и важното предложение. Двамата гледали филм в задния си двор, когато изведнъж на екрана започнали да се показват техни снимки през годините. След това дошла и щастливата развръзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама