7 звезди, които говорят открито за спонтанните си аборти


7 звезди, които говорят открито за спонтанните си аборти
Снимка: Instagram

Спонтанните аборти са по-често срещани, отколкото си мислим. Истината е, че около 10% до 15% от всички бременности завършват със спонтанен аборт. Опечалените майки могат да се обвиняват, мислейки, че тялото им не е наред, когато в действителност нямат никаква вина. Срамът, който идва с невъзможността да се задържи бебето в безопасност до раждането, е стигмата, която тези 7 знаменитости се опитват да променят, споделяйки собствения си опит със спонтанните аборти.

1. Криси Тейгън

Криси написа сърцераздирателно писмо за сбогуване със сина си Джак. Тя дори направи снимки в момента на загубата, защото е искала да помни момента завинаги, по същия начин, по който помни как целува съпруга си в сватбения им ден. Тя сподели личната си история, защото знаеше, че има жени, които са преживели това и не са могли да намерят пътя обратно.

2. Меган Маркъл

Оказа се,че Меган е преживяла спонтанен аборт през юли, когато почувствала „остър спазъм“, докато сменя памперса на сина си Арчи. Усещала е, че докато стиска първородното си дете, губи второто си. Чрез болката от загубата Меган е разбрала, че в стая от 100 жени 10 до 20 от тях са претърпели спонтанен аборт и осъзнава, че единственият начин една жена да започне да се лекува емоционално, е когато някой да я попита как е.

7 ЗВЕЗДИ, КОИТО НЯМАТ ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ

3. Бионсе

Бионсе говори за спонтанния си аборт, преди да забременее с Блу Айви, в документален филм и в интервю с Опра през 2013 г. Причината, поради която тя избира да сподели историята си, е, че това събитие заема голяма част от живота ѝ и е най-трудното нещо, което е преживяла.

4. Селин Дион

Селин Дион преживява цели 6 инвитро процедури и претърпява спонтанен аборт, преди да роди чудотворните си близнаци. Тя споделя, че усещането е разбиващо, а самото инвитро е сякаш играеш йо-йо.

5. Никол Кидман

От момента, в който Том Круз и Никол Кидман се женят, тя иска да има бебета. Но уви, съдбата има други планове. Тя прави първи аборт, когато е на 23 и втори в края на брака си с Том Круз. И двете събития са невероятно травмиращи за нея. Днес тя има 2 осиновени деца и 2 собствени с Кийт Урбан, едно от които е заченато чрез сурогатна майка.

6. Пинк

В текста на песента си „Happy“ Пинк пише не само за несигурността на тялото си, но и за първия си спонтанен аборт, който е преживяла на 17-годишна възраст. Като млада тя е чувствала, че тялото ѝ я мрази, че е счупено. Оттогава до днес Пинк е претърпяла няколко спонтанни аборта и смята, че е важно да се говори за това, дори да се срамувате или да боли.

7. Уитни Хюстън

Уитни Хюстън потвърди слуховете, че е направила спонтанен аборт по време на снимките на „Бодигард“. В интервю за Барбара Уолтърс през 1993 г. тя описва, че е много болезнено - емоционално и физически. Една година по-късно тя вече имаше Боби Кристина, така че се чувстваше благословена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама