7 холивудски звезди, които нямат пластични операции


7 холивудски звезди, които нямат пластични операции
Снимка: Getty Images/Guliver

Повечето хора са на мнение, че шоубизнесът и козметичната хирургия вървят ръка за ръка. Разбира се, напълно основателно. В крайна сметка, именно известните личности зададоха съвременните стандарти за красота, които далеч не са реални. И много пъти, за да се съобразят с тях, те чувстват необходимостта да преминат през някаква промяна толкова пъти, колкото е необходимо. За щастие, има и други звезди, които се радват на естествените тела и приветстват белезите на старостта с високо вдигната глава.

1. Джулия Робъртс

Тя има една от най-очарователните усмивки в Холивуд и е една от знаменитостите, които избраха да стоят настрана от пластичната хирургия. „Искам децата ми да знаят кога съм ядосана, кога съм щастлива и кога смутена. Лицето разказва история и тя не трябва да е история за пътуването ви до лекарския кабинет “, каза актрисата, след като стана новото лице на рекламната кампания на Lancome.

2. Хелън Мирън

На 75 години носителката на „Оскар” изглежда прекрасно. Но красотата ѝ няма абсолютно нищо общо с пластичната хирургия. По-скоро става въпрос за прибягване до няколко трика за грим и прическа. „Не исках това прекалено гладко лице, което трудно може да се разпознае. На много филмови плакати бях така ретуширана, че гледах и си мислех „Е, всичко е много добре, изглеждам страхотно, но изобщо не съм аз. Това е някаква конструкция”, заяви актрисата по време на интервю за британския вестник The Daily Mail, споделяйки, че единственото ѝ подобрение са веждите.

3. Уинона Райдър

Уинона Райдър е друг пример за актриса, която се чувства комфортно в собствената си кожа, независимо от годините си и няма никакво намерение да ляга на операционната маса. Тя обаче признава натиска, който актьорите и актрисите изпитват във връзка с въпросите на остаряването.

НАЙ-УМНИТЕ ИЗВЕСТНИ ЖЕНИ

4. Тина Фей

Комикът и сценарист Тина Фей казва, че харесва променящия се външен вид. Тя все още признава, че е малко объркана относно тенденцията актрисите да се отървават от всеки един признак на стареене, преди той дори да бъде забелязан.

5. Даян Кийтън

По време на интервю за списание People звездата от „Ани Хол” заяви, че има чудесен метод за разконспириране на пластични операции. Просто трябва да гледате ръцете и ако кожата там не съответства на тази на лицето, това означава, че човекът вероятно е претърпял някаква процедура. Твърдата ѝ позиция срещу подобренията не означава, че тя пренебрегва външния си вид.

6. Бриджит Бардо

Известна като лицето на френската мода, моделът и актриса Бриджит Бардо постоянно казва „не“ на пластичната хирургия. Дните ѝ на световна звезда приключват, когато тя заснема последния си филм през 1973 г. Днес актрисата е отдадена на борбата за правата на животните.

7. Пинк

В нещо като писмо към себе си, публикувано в Twitter, Пинк написа: „Скъпа, старееш. Виждам бръчки. Особено когато се усмихваш. Носът ти става по-голям. Изглеждаш странно, докато свикнеш с тази нова реалност. Но пък носът ти прилича на този на децата ти, а лицето ти се набръчква там, където се смееш. "

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама