7 звезди, на които не им пука за "дефектите" им


7 звезди, на които не им пука за "дефектите" им
Снимка: Getty/Guliver Images

Всеки човек има някакви несъвършенства, които на драго сърце би премахнал завинаги. Известните и богатите също не правят изключение! Къси крака, липса на талия, наднормено тегло… Нито едно от изброените неща обаче не е проблем за тези популярни звезди, които се радват на любовта на феновете си. Те не оставят своите "недостатъци" да пречат на постигането на цели в кариерата и в личния живот.

1. Емилия Кларк

Звездата от популярния сериал "Игра на тронове" е висока само 152 см, а "за капак" е истински чревоугодник, но неведнъж е казвала, че изобщо не ѝ пука, че не се побира в холивудските стандарти за красота. Въпреки че според мнозина Емилия има леко наднормено тегло, това не я прави по-малко привлекателна.

2. Жизел Бюндхен

Дългите крака, слабото тяло и харизмата превърнаха Жизел в един от най-високо платените модели в света. Бившият ангел на Victoria’s Secret обаче няма никаква талия, което е изключително важно за модел на бельо. Ето, че и за това правило има изключения. А когато носи правилните дрехи, този малък недостатък е много трудно да се забележи.

4 холивудски красавици, които се борят с проблемна кожа

3. Клои Грейс Мориц

Клои Грейс Морец е обичана американска актриса и фотомодел. Хората, които не я харесват, сравняват тялото й със Спонджбоб заради "тежките" рамене и къса шия. Но трябва да знаете, че Клои често изглежда така, защото често носи неправилно облекло.

4. Дженифър Лопес

Джей Ло е от онези жени, които успяха да превърнат най-големия си недостатък в най-голямото си предимство. Да, точно така, голямото дупе и широки бедра се превърнаха в нейна запазена марка.

5. Ума Търман

Ума Търман е не само талантлива актриса, но и доста висока жена (182см) с наистина големи крака. Но тя не се притеснява от този факта просто залага на обувки без токчета, за да не акцентира на стъпалата си.

6. Лейтън Мийстър

Лейтън Мийстър беше една от най-ярките звезди на "Клюкарката". Но за разлика от колежката си Блейк Лайвли, краката на Лейтън далеч не са идеални. Разбира се, на актрисата изобщо не й пука и избира да носи роклите, които харесва,защото приема тялото, което има.

7. Ребел Уилсън

Актрисата, сценарист и продуцент Ребел Уилсън показва какво означава да си различен всеки ден. И тя доказва, че ако наистина си талантлив, няма значение как изглеждаш. Особено, ако Forbes те смята за най-перспективната актриса в Холивуд. Така е на кого му пука какъв размер дрехи носиш?

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама