Звездите, които се влюбиха в свои фенове


Звездите, които се влюбиха в свои фенове
Снимка: Getty Images / Guliver

Без значение кога и къде сте родени, няма начин в даден момент от живота си да не сте фантазирали как се срещате с любимата си знаменитост. Е, някои хора са надминали дори собствените си очаквания, печелейки сърцето на известния си фаворит. Ето кои са звездите, които са „свили гнездо” с напълно обикновени хора.

Джесика Алба и Кеш Уорън

Джесика се запознава с Кеш по време на продукцията на „Фантастична четворка” през 2004 година, където той работи към поддръжката. Кеш обаче е запален фен на Джесика от години и трудно успява да запази самообладание при първата им среща. В крайна сметка двамата се женят и имат 3 деца.

Звездите, които взимат сериозни мерки срещу коронавирус

Джон Траволта и Кели Престън

Кели се влюбва в Джон в мига, в който вижда филмовия афиш за „Брилянтин”. Вътрешно знае, че ще се омъжи за този мъж и ето че двамата са щастливо женени от 1991 година.

Мат Деймън и Лучана Барозу

През 2002 г. Мат работи над филма „Stuck on You” в Маями. Една вечер той влиза в бара, където работи Лучана и животът му се преобръща. "Буквално я видях в препълнената стая" каза той в шоуто на Елън Дедженеръс. И сега са щастливо женени и имат 4 деца заедно.

Рийз Уидърспуун и Джим Тот

Джим Тот работи в агенцията, която организира кастингите на Рийз. Така че, технически бихте могли да го наречете „платен фен”. Двамата са щастливо женени от 2011 година насам и имат син заедно.

Патрик Демпси и Джилиан Финк

Джилиан Финк е наистина много развълнувана, когато Патрик Демпси си запазва час за подстригване при нея през далечната 1994 година. Тя го намира за сладък и постоянно флиртува с него. Те се женят преди 20 години и имат 3 деца - Талула, Дарби и Съливан.

Крисчън Бейл със Сиби Блажич

Бейл никога не е планирал да се жени, докато не се среща с личната асистентка на Уинона Райдър и не променя решението си. Сиби и Крисчън моментално се влюбват и се женят през 2000 година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама