Звездите, които взимат сериозни мерки срещу коронавирус


Звездите, които взимат сериозни мерки срещу коронавирус
Снимка: Instagram

Дизайнерските куфари и луксозните шапки и шалове са част от аксесоарите, които се очаква да носи всяка знаменитост на борда на самолет. Но след избухването на коронавирус, доста звезди взимат необходимите мерки, за да се предпазят от коварното заболяване.

По всичко личи, че звездите стават по-загрижени към собственото си здраве, отколкото към бляскавата визия. В крайна сметка, и те са хора и могат да се разболеят точно като всеки друг. За съжаление, Том Ханкс е доказателството, че коронавирусът не подминава известните. По-рано днес актьорът сподели в пост в социалната мрежа, че със съпругата му Рита са дали положителни проби по време на почивка в Австралия. А ето кои са звездите, които правят всичко в името на превенцията.

Наоми Кембъл

Британският модел сподели няколко снимки, на които носи розови гумени ръкавици, призовавайки своите 8,5 милиона последователи да направят същото, за да са „в безопасност“. На друг фотос пък, Наоми е изцяло екипирана с предпазен костюм, докато чака полета си на летището.

НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНИТЕ МИТОВЕ ЗА КОРОНАВИРУС

Гуинет Полтроу

Актрисата публикува селфи по време на полет до Париж за Седмицата на модата. Вижда се, че Гуинет също залага на защитата на маска, която е от по-висок клас. Полтроу изпраща препратки към филма „Зараза“, в който тя участва през 2011 година. Заглавието на снимката е „На път за Париж. Параноична? Разумна? Спокойна? Пандемия? Пропаганда? Ще спя с това нещо в самолета. Вече бях в този филм. Пазете се. Не се ръкувайте. Мийте ръцете си често. "

Кейт Хъдсън

Чаровната актриса публикува подобно селфи в профила си в Instagram. Нейните последователи обаче побързаха да я „успокоят”, че хирургическата маска за еднократна употреба изобщо няма да я спаси.

Вижте тази публикация в Instagram.

Travel. 2020. #😳

Публикация, споделена от Kate Hudson (@katehudson) на

Бела Хадид

На Бела Хадид й се налага да взима някои доста екстремни полети, свързани с работата й – от Милано до Париж, например.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама