7 звезди показват какво означава да си майка


7 звезди показват какво означава да си майка
Снимка: Getty Images/Guliver

Знаем, че знаменитостите водят бляскав живот, заобиколени от лукс и професионална помощ във всяко отношение. Тези актриси и певици обаче показаха, че са точно като останалите „простосмъртни“ майки по света, справяйки се с безсънни нощи, плачещи бебета, повръщане и стягащи гащи след раждане.

1. Кристен Бел

Актрисата никога не се е страхувала да говори за теми табу - от проблемите със зависимостите на съпруга си Дакс Шепърд до личната й борба да поддържа вечно разхвърляна къща. Въпреки честността си в социалните медии, Кристен избира да не показва лицата на дъщерите си Линкълн и Делта. Но за сметка на това сподели цяла поредица от фотоси минути преди да роди!

2. Криси Тейген

Ако има поне една известна мама, която говори „каквото й е на сърце“, това е Криси Тейген. Известният модел и съпруга на певеца Джон Ледженд се превърна в пример за подражание благодарение на прозрачността си в Instagram - хиляди жени я аплодираха, че се показва като истинска майка. Авторката на готварска книга е споделяла различни изображения, на които кърми децата си или се опитва да балансира между работа и майчинство, но снимката, на която кърми недоспала, носейки колан за стягане, й спечели титлата „Instagram Queen“.

3. Дженифър Гарнър

Тази актриса не се страхува да запретне ръкави, да завърже косата си и да се изцапа, когато става въпрос за отглеждането на 3-те деца, които дели с бившия си съпруг Бен Афлек. Дженифър готви по пижама и прекарва часове в училищни проекти с малките си наследници. Преди всичко, тя подчертава важността на отглеждането на мили и скромни деца.

4. Пинк

Майка на две деца през деня и рок звезда през нощта, Пинк е първата, която призна колко трудно и разочароващо може да бъде балансирането между майчинство и работа. Певицата беше на световно турне миналата година, приндружена от мачуганите и съпруга си, Кери Харт.

View this post on Instagram

And now this #pumpupthejams #mombreak

A post shared by P!NK (@pink) on

5. Серина Уилямс

Серина Уилямс е шампионка както на тенис корта, така и в личния си живот. 23-кратната носителка на Големия шлем не се притеснява да поиска от своите фенове в Instagram съвети за майчинството. Не се страхува и да признае колко е трудно да бъдеш жена, която разделя времето си между отглеждането на дете и професионален спорт.

6. Дрю Баримор

Актрисата често използва акаунта си в Instagram, за да дава на други майки съвети и малки трикове, които са проработили при нея. Дрю се фокусира главно върху това да покаже на дъщерите си Олив и Франки, че работата не е източник на разочарование, а на удовлетворение.

7. Кели Кларксън

Трикратната носителка на „Грами“ често коментира колко е трудно да бъдеш професионална певица на световно турне, 3 малки деца и 2 доведени деца. Кели признава, че в бъдеще ще пропусне някои специални моменти с тях, но това не означава, че е лоша майка. Всъщност е точно обратното!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама