С какви тренировки звездите поддържат форма?


С какви тренировки звездите поддържат форма?
Снимка: Getty Images/Guliver

Може би на всички ни се струва, че нашите любими знаменитости са най-красивите хора в целия свят, но повечето от тях полагат неимоверни усилия за тези резултати. Повярвайте ни, няма нищо в холивудската вода, което да ги поддържа във върховата форма, в която се намират. Освен добри гени, повечето звезди имат екип зад себе си и завидна воля. За щастие, в ерата на социалните медии лесно можем да разберем няколко тайни от ежедневието им. Ето какви тренировки са избрали, за да оформят телата си.

Дженифър Лопес - HIIT

Джей Ло несъмнено е една от жените с най-добре оформени плочки в Холивуд. От 2001 година насам тя работи с множество треньори, в зависимост от това на кое крайбрежие е, а и често сменя тренировките си, за да поддържа рутината си по-интересна. Тя е голяма почитателка на HIIT тренировките с дъска, баланс топка и тренировките с тежести.

Джиджи Хадид – бокс и ски

Като световноизвестен супермодел и посланик на Reebok, Джиджи Хадид знае много за поддържането на форма. 23-годишната красавица се занимава с бокс всеки ден, защото й помага да се откъсне от проблемите си психически. Разбира се, зимните спортове и йогата също помагат доста, но тя ги възприема като хобита.

View this post on Instagram

‼️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Хали Бери – йога и муай тай

На 52 години Хали Бери има тялото на 25-годишна и това се дължи до голяма степен на нейната строга рутина в залата. Актрисата често споделя вдъхновяващи съобщения в своя Instagram, които предлагат поглед върху интензивния й режим на тренировка.

Клои Кардашиян – кръгови и обикновени тренировки

От клана Кардашиян, Клои несъмнено се е сблъскала с най-голям натиск от семейството и обществото относно проблемите си с теглото. Към днешна дата тя има увереност и позитивно отношение към тялото си, което се дължи до голяма степен на интензивната й фитнес рутина. Тя редува традиционен фитнес с кръгови тренировки, а когато пътува винаги носи въже за скачане.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама