73-годишната Тина Търнър украси Vogue


73-годишната Тина Търнър украси Vogue

Легендарната Тина Търнър най-после засне първата си корица за сп. Vogue. 73-годишната певица краси априлския брой на немското издание на модната библия.

Изпълнителката на "Simply the Best" стана най-възрастната жена, която се появява на корицата на сп. Vogue. Досега първенството се държеше от актрисата Мерил Стрийп, която миналата година се снима за американското издание на 63-годишна възраст.

Заснета от фотографското дуо Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer, Търнър е зашеметяваща в копринената синя рокля на Armani.

Макар че кралицата на рока е на 73 години, тя безспорно изглежда много добре за възрастта си, като е запазила характерно си излъчване – просто най-добрата.

Тина Търнър има продадени над 20 млн. албума по света, печелила е четири пъти "Грами", участвала е в десетки филми – наистина една невероятна дама, която е вдъхновение за много жени по цял свят.

Търнър наскоро се отказа от американското си гражданство и прие швейцарско, тъй като живее от средата на 90-те в Цюрих с дългогодишния си приятел Ервин Бах.

Дивата сподели пред швейцарския вестник Blick, че тя е "много щастлива в Швейцария и се чувства като у дома си тук. Не мога да си представя да живея на по-добро място."

В момента Тина записва новия си албум - "Beyond 2."

Надяваме се и ние да изглеждаме така на 73!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама