Алекс Сърчаджиева: Сама ще премина през целия този ад

  • Алекс  Сърчаджиева: Сама ще премина през целия този ад
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 22.02.2019 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Александра Сърчаджиева даде първото си телевизионно интервю след смъртта на съпруга ѝ Иван Ласкин.

Пред Мариян Станков-Мон Дьо тя отваря сърцето си и споделя цялата болка, която таи в себе си.

 

"Аз ще премина сама през цялата тази болка и през целия този ад. И никой няма как да ми помогне. С това ще трябва да се справя само и единствено аз. Обаче аз съм като едно дете, което се е изгубило в гората и не знае накъде. Не знам, не знам, не знам как, не знам защо, не искам да ми се случва. Казвам си, че това е някакъв кошмар, от който просто искам да се събудя и той да е до мен. На мен ми беше много трудно в нас. Където и да погледна - е той", казва актрисата.

"Всичко знам, чета как всяко дете си избира само родителите и съдбата, за да премине през нещо. Обаче като си в цялата тази ситуация и видиш тези очички като маслинки, а те са тъжни и тя ти вика: "Мен сега кой ще ме пази?". И аз казвам: "Аз ще те пазя", а тя: "Не, ти не си тате"."

"Питам се какво съм била в предишен живот, някакъв урод ли? Какво съм причинила на хората, че трябва да мина през цялата тази болка", чуди се Александра.

Целият разговор гледайте тази неделя в предаването "Събуди се" по NOVA.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 1  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.
  • Читател 22

    Читател 22 Скъпа Алекс, Ти вече си била в Ада! Знаеш какво е. Мъката по липсата на избор преди, сега отминава. Всичко предстоящо вече зависи от теб и твоята нова роля на майка и татко дава свободата, която ти отдавна си заслужила. Няма съмнение, ти ще се справиш по най-добрия начин. Гледай напред и прави това което ти подсказва сърцето и разума! Успех! 22.02.2019