Андреа се втали след раздялата с Кобрата (ВИДЕО)


Андреа се втали след раздялата с Кобрата (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Един от най-добрите начини да преодолееш раздяла е като дадеш всичко от себе си, за да изглеждаш и да се чувстваш добре. Явно Андреа също е решила така да "отмъсти" на Кубрат Пулев, когото преди дни публично обвини в многократни изневери и лъжи.

Тези дни поп фолк певицата не спира да публикува в социалните мрежи разголени снимки и провокативни видеа. Феновете ѝ не останаха безразлични, като постовете ѝ бързо събраха много лайкове и положителни коментари.

Сподели с твоите приятели

 

Изпълнителка разкри в стори в Instagram, че всъщност е успяла да свали цели 10 кг за 2 седмици благодарение на здравословно хранене. Андреа също така скоро започва тренировки с личен треньор, за да постигне тялото, което желае.

Наскоро 33-годишната звезда сподели обща снимка с Кобрата в Instagram и публично обвини боксьора, че е имал любовници.

"След 13-годишна връзка може би е "нормално" да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони... Това вероятно е разликата ценностната система и морал между хората!", написа тогава Андреа.

Сподели с твоите приятели

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама