Андреа: Кубрат не харесва разголените ми снимки

  • Андреа: Кубрат не харесва разголените ми снимки
    Дата: Снимки: Instagram
Дата: 05.11.2018 Снимки: Instagram
Iwoman.bg

Андреа призна, че Кубрат Пулев не одобрява всички нейни снимки, които тя публикува в социалните мрежи. Поп фолк изпълнителката обича да споделя доста провокативни снимки, с които попада в светлините на прожекторите. 

"На Кубрат, да, не му харесват някои мои снимки в Instagram. Няма как – той е мъж. Мъжете са ревниви. Би било странно да не ме ревнува. Аз също го ревнувам. Винаги съм била малко по-провокативна в шоубизнеса, но личността Теодора (истинското име на певицата е Теодора Руменова Андреева – б.р.) невинаги се припокрива с тази на певицата Андреа", заяви тя пред Нова телевизия.  

"Много забавно беше на мача – аз падам от стола, има драми. Тя (Николета Лозанова – б.р.) ме вдига и ме изправя, казва ми да се правя, че нищо ми няма. Радвам се, че беше до мен. Тя е толкова свикнала с мен, толкова добре ме познава. Радвам се, че ми беше подкрепа. Хубаво е да имаш човек, който да те подкрепя, да разбира страната на шоубизнеса – всичко, което той ти взима и дава", разказа тя относно мача на Кобрата с Хюи Фюри.

Андреа също така сподели: "В залата може би за първи път показах какво изпитвам. На някои може и да им се е сторило малко в повече. Да, може би на моменти бях твърде груба, но това е моята емоционалност. За първи път показах какво всъщност ми е".

ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО ПРАВИ ПЕВИЦАТА ПРЕДИ МАЧ НА КОБРАТА!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.