Блейк Лайвли: Медиите налагат нереалистични стандарти за красота


Блейк Лайвли: Медиите налагат нереалистични стандарти за красота
Снимка: Getty Images/Guliver

Блейк Лайвли е една от най-известните и харесвани млади актриси. Но звездата, която има 2 дъщерички от съпруга си Райън Рейнолдс, призна, че снимките й, които виждаме в медиите, налагат нереалистични стандарти за красота.

"Това, което виждате на червените килими и списанията отнема много усилия и хора. Хората не разбират, че всичко е много конструирано. Това, което малките момиченца виждат, не е начинът, по който звездите изглеждат, когато се събудят сутрин", каза Блейк в интервю за Refinery29.

Лайвли, която има две дъщери - Джеймс, 2, и Инес, 4 месеца, сподели, че нейната представа за стандартите за красотата се е променила. Това я е накарало да стане по-решена от всякога да се увери, че малките й момиченца разбират, че тяхната майка не винаги се събужда, изглеждайки ослепително.

"За мен е важно дъщерите ми да знаят, че това не е истинският живот. Те ме виждат с рокля, с прическа, с грим, но също така ме виждат и без всичко това. Искам да познават двете ми страни, защото никога няма само една страна."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама