Деми Ловато след свръхдозата: Ще продължа да се боря


Деми Ловато след свръхдозата: Ще продължа да се боря
Снимка: Getty Images/Guliver

Американската певица Деми Ловато проговори за пръв път, след като бе приета в болница заради свръхдоза хероин. Тя беше намерена в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис в края на миналия месец.

Изпълнителката публикува обръщение в профила си в социална мрежа Instagram, в което помоли за необходимото време, за да се възстанови подобаващо необезпокоявана.

"Винаги съм била откровена за пътя на пристрастяването си. Това, което научих е, че тази болест не е нещо, което може да изчезне или да избледнее с времето. Тя е нещо, което трябва да продължа да преодолявам и все още не съм го направила", започва изявлението си Деми.

Искам да благодаря на Господ, че съм добре и съм жива. На моите почитатели - благодаря за цялата любов и подкрепа, която получих. Вашите позитивни мисли и молитви ми помогнаха да премина през този труден период", пише още певицата.

Тя благодари и на семейството си, приятелите си, екипа си и служителите на медицинския център, в който бе настанена.

"Сега се нуждая от време, за да се излекувам и да се съсредоточа върху това да остана трезва и по пътя към възстановяването. Любовта, която всички ми показахте, никога няма да бъде забравена и очаквам с нетърпение деня, в който мога да кажа, че преминах от другата страна. Ще продължа да се боря", завършва Деми.

Деми, която е сред най-талантливите млади певици в момента, от години се бори със зависимостта си към наркотици и алкохол. Влизала е в специализирани клиники и дори е участвала в кампании срещу дрогата, но явно самата тя все още не може да се пребори с пороците си. Звездата описа битката си с вредните субстанции и в сигъла "Sober", който бе пуснат миналия месец. В текста тя признава, че отново се върнала към алкохола.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама