Диляна Попова за Блатечки: Любовта не може да е грешка


Диляна Попова за Блатечки: Любовта не може да е грешка
Снимка: iStock/Guliver

Диляна Попова проговори за връзката си с Асен Блатечки в интервю за Нова телевизия. Отношенията им преминаха през много предизвикателства и тя не го крие.

"Историята ни с Блатечки не трябва да се разказва. Тя си е такава, каквато е – с хубавите и лошите моменти. В момента с него сме заедно. Никога любовта не може да е грешка. Особено, когато се е родило и дете, вследствие на тази обич. Винаги се притеснявах за сина ни, защото често се пишат неща, които изобщо не са така. Не знаех как ще ги приеме. Имаше период, в който преживях тежко някои моменти. Не давах интервюта и се затворих в себе си."

Диляна говори и за новия си филм "Останалото е пепел", в който тя играе Мария – влюбената секретарка в Атанас Буров, изигран от Блатечки. "Беше ми трудно, докато започнаха снимките. После викнаха и Асен на кастинг. Накрая разбрахме, че ще снимаме заедно. Той ми помогна за образа ми. Във филма говоря на английски", сподели актрисата.

По думите ѝ е трудно да си модел. "Това е професия, която изцяло зависи от начина, по който изглеждаш. В един момент трябваше да спра да се самонаблюдавам, винаги да заставам в по-красивия си профил. Понякога се чувствам красива, друг път не. Например имам сенки под очите още от дете", каза Диляна Попова.

Тя сподели, че няма Facebook профил и не чете какво се пише в интернет за нея.

Попова коментира и тенденцията жените все по-често да посещават хирургическите кабинети. "Жените губят нежността си. Лицето става по-голямо, когато си поставиш филъри. Аз нямам корекции. Преди години имах хиалурон в устните, но ми пречеше и го махнах", сподели още моделът.

Според Диляна е крайно време да се погрижим за планетата ни. "Това е нашият дом, който е задръстен от боклуци. Всеки ден гледам по новините за незаконни сметища. Това ме плаши. Дразня се на хората, които ме питат защо се занимавам да събирам отделно отпадъци. Човекът е най-страшното животно", каза актрисата.

Вижте тази публикация в Instagram.

Позната ли ви е ситуацията, в която сте на касата с детето, зад вас дълга опашка, а портмонето ви пак е изчезнало? И точно в този момент детето е решило да покаже всичките си номера...🙃 На мен ми се случва често, защото Борил не е от най-кротките деца. Откакто открих дигиталния портфейл @icard.digital.wallet излизам само с телефон, дори и на пазар (даже и с кучето) и винаги имам свободна ръка, за да съм готова за действие..:)! #iCardНовости #iCardDigitalWallet #iCardДигиталенПортфейл #ApplePay #ApplePayLaunch

Публикация, споделена от Dilyana Popova (@dillyanapopova) на

Със сина си

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама