Диляна Попова за Блатечки: Любовта не може да е грешка


Диляна Попова за Блатечки: Любовта не може да е грешка
Снимка: iStock/Guliver

Диляна Попова проговори за връзката си с Асен Блатечки в интервю за Нова телевизия. Отношенията им преминаха през много предизвикателства и тя не го крие.

"Историята ни с Блатечки не трябва да се разказва. Тя си е такава, каквато е – с хубавите и лошите моменти. В момента с него сме заедно. Никога любовта не може да е грешка. Особено, когато се е родило и дете, вследствие на тази обич. Винаги се притеснявах за сина ни, защото често се пишат неща, които изобщо не са така. Не знаех как ще ги приеме. Имаше период, в който преживях тежко някои моменти. Не давах интервюта и се затворих в себе си."

Диляна говори и за новия си филм "Останалото е пепел", в който тя играе Мария – влюбената секретарка в Атанас Буров, изигран от Блатечки. "Беше ми трудно, докато започнаха снимките. После викнаха и Асен на кастинг. Накрая разбрахме, че ще снимаме заедно. Той ми помогна за образа ми. Във филма говоря на английски", сподели актрисата.

По думите ѝ е трудно да си модел. "Това е професия, която изцяло зависи от начина, по който изглеждаш. В един момент трябваше да спра да се самонаблюдавам, винаги да заставам в по-красивия си профил. Понякога се чувствам красива, друг път не. Например имам сенки под очите още от дете", каза Диляна Попова.

Тя сподели, че няма Facebook профил и не чете какво се пише в интернет за нея.

Попова коментира и тенденцията жените все по-често да посещават хирургическите кабинети. "Жените губят нежността си. Лицето става по-голямо, когато си поставиш филъри. Аз нямам корекции. Преди години имах хиалурон в устните, но ми пречеше и го махнах", сподели още моделът.

Според Диляна е крайно време да се погрижим за планетата ни. "Това е нашият дом, който е задръстен от боклуци. Всеки ден гледам по новините за незаконни сметища. Това ме плаши. Дразня се на хората, които ме питат защо се занимавам да събирам отделно отпадъци. Човекът е най-страшното животно", каза актрисата.

Вижте тази публикация в Instagram.

Позната ли ви е ситуацията, в която сте на касата с детето, зад вас дълга опашка, а портмонето ви пак е изчезнало? И точно в този момент детето е решило да покаже всичките си номера...🙃 На мен ми се случва често, защото Борил не е от най-кротките деца. Откакто открих дигиталния портфейл @icard.digital.wallet излизам само с телефон, дори и на пазар (даже и с кучето) и винаги имам свободна ръка, за да съм готова за действие..:)! #iCardНовости #iCardDigitalWallet #iCardДигиталенПортфейл #ApplePay #ApplePayLaunch

Публикация, споделена от Dilyana Popova (@dillyanapopova) на

Със сина си

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама