Дъщерята на Моника Белучи е нейно копие (снимки)


Дъщерята на Моника Белучи е нейно копие (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Макар че Моника Белучи и Венсан Касел вече не са заедно, нещо много специално ги свързва. Става въпрос за дъщерите им - Дева и Леони. И днес ще ви запознаем с първата, която е наследила красотата на майка си и харизматичността на баща си.

Името й Дева на санскрит означава Бог, божество и определено много й приляга. Както сами може да видите от снимките, 14-годишното момиче има невероятна прилика с майка си. И двете имат черни къдрави коси, големи очи и пищни устни.

Освен, че си приличат визуално, Дева е решила да тръгне по стъпките на Моника. Тя вече има няколко успешни фотосесии, а този април подписа договор с Dolce & Gabbana и ще бъде рекламно лице на парфюмите на марката за Пролет/Лято 2020.

Дева умишлено избягва светските събития и рядко може да бъде снимана, за разлика от родителите й.

54-годишната Моника и 52-годишният Венсан бяха женени от 1999 г. до 2013 г. Тези дни двамата присъстваха на премиерата на римейка на филма "Необратимо" от 2002 г. с режисьор Гаспър Ное. На филмовия фестивал във Венеция актьорите се държаха доста хладно един с друг. Белучи пристигна сама, след като се раздели с художника Никола Лефевр, а Касел бе в компанията на 22-годишната красавица Тина Кунаки, която наскоро го дари с дъщеря.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама