Джейми Дорнан: "50 нюанса" не повлия на сексуалния ми живот


Джейми Дорнан: "50 нюанса" не повлия на сексуалния ми живот
Снимка: Getty Images/Guliver

Джейми Дорнан каза, че филмът "50 нюанса по-сиво" не е по-повлиял на сексуалния му живот.

34-годишният актьор може да играе богаташ, който обича BDSM-секса в популярната лента, но той и съпругата му Амелия Уорнър не си падат по такива неща в леглото.

Попитан дали има същите сексуални фантазии като героя си, той отговори: "Не, не си падам по това. Моята съпруга също не е почитателка на това. Очевидно има голям пазар за това, много хора харесват определен тип секс, но аз просто не съм един от тях. Въобще не ме интересува. Затова не смятам, че ролята ми има някакво влияние върху сексуалния ни живот."

За ролята си на Крисчън Грей той трябва да се съблича пред камерата, но споделя, че въобще не се е колебал, тъй като идва от либерално семейство.

"Наистина не ме интересува дали работата ми на актьор изисква да се събличам. Надявам се, че има някаква степен на оставаща скромност, но по никакъв начин не се превземам."

"Не съм отгледан по този начин. Не казвам, че родителите ми са се разхождали голи вкъщи, но идвам от либерално семейство и не смятам, че те някога са били шокирани от секса или голотата."

И макар че Джейми, който има две дъщери - Дулсе,2, и Фийби, 8 месеца, винаги има добра физика той не обича много да тренира, като предпочита да прекарва времето си с децата си.

"Не съм много добър в поддържането на физиката ми, но трябваше да се потрудя повече за "The Fall" и "50 нюанса"", каза Дорнан пред news.com.au.

"Не харесвам много масивните тела, тъй като отнема много време. Имам малки деца и не искам да бъда далеч от тях във фитнеса, просто вдигайки тежести, това не е забавно. По-скоро бих бил във форма, занимавайки се със спортове... минавам през фази. Никога не внимавам какво ям, ужасен съм в това отношение."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама