Дженифър Анистън влезе в Instagram (снимка)


Дженифър Анистън влезе в Instagram (снимка)
Снимка: Getty Images/Guliver

Над 8 милиона души от целия свят харесаха първата снимка на Дженифър Анистър в Instagram. Актрисата направи първия си официален профил в социалната мрежа и качи емблематична снимка на целия кастинг на сериала "Приятели", събрани на едно място за първи път от години. Снимката, според различни издания, е правена именно в дома на Джен преди няколко месеца.

"И сега също сме ПРИЯТЕЛИ в Instagram. Здравейте", написа Анистън и предизвика истински социален бум. Десетки холивудски звезди поздравиха екранната Рейчъл Грийн за присъединяването й към платформата, а тя сподели на стори някои от най-милите.

Вижте тази публикация в Instagram.

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston) на

Най-добрата й приятелка (на екрана, и в живота) Кортни Кокс беше сред първите, които последваха Анистън. Тя публикува снимка на двете с текст: "Здравей, Джен. Добре дошла в света на социалните мрежи... не струва. Но на теб ще ти хареса". Двете актриси са приятелки още от първия сезон на сериала, а Дженифър е кръстница на дъщерята на Кокс - Коко.

Мат ле Бланк и Дейвид Шуймър също поздравиха приятелката си. Емоционален поздрав направи и сегашната екранна половинка на Дженифър - носителката на "Оскар" Рийз Уидърспун. Русата фурия се снима заедно с Анистън в сериала "Сутрешен блок", който се очаква като нов касов хит.

Селфито на актьорите идва само дни, след като самата Анистън разочарова милионите си фенове с новината, че няма да има продължение на сериала "Приятели". "Смята, че това ще съсипе идеята", заяви тя пред медии зад Океана.

Въпреки това и днес, 25 години след началото на продукцията, сериалът остава световна сензация, която направи шестима актьори милионери.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама