Ема Уотсън: Не излизам с известни мъже


Ема Уотсън: Не излизам с известни мъже
Снимка: Getty Images/Guliver

Ема Уотсън е една от любимите ни холивудски знаменитости. Нейната звезда изгря още в детска възраст и тя продължи да се развива, все така здраво стъпила на земята. Тя е муза на някои от най-големите световни дизайнери и любимка на всички списания.

Последната поява на 29-годишната актриса е на корицата на британския Vogue. Освен че позира във възхитителна червена рокля, Ема говори открито и за себе си, и за любовта.

„Знаете ли, наскоро докато разговарях с приятели, си измислих термина „самопартньорство“. Мисля, че ме определя най-добре. Не бих могла да се определя като несемейна или пък самотна. Аз просто си партнирам със себе си. В крайна сметка всичко, дори и любовта, опира първо до връзката ни със себе си. Трябваше ми много време, за да се почувствам удобно с този статус на необвързана. Но вече се чувствам щастлива да съм „сингъл“, самостоятелен партньор. Като цяло ми е много трудно да намеря подходящ мъж, защото предпочитам да не излизам с известни хора. Но от друга страна, когато започна връзка с човек извън медийното пространство, се чувствам гузна, че изведнъж, интимните подробности от личния му живот са публични като пряк резултат от мен. Иска ми се да мога да защитя близките си.“

View this post on Instagram

❤️🌳🍁🦌

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама