Ева Мендес разкри защо не придружава Райън Гослинг на церемониите


Ева Мендес разкри защо не придружава Райън Гослинг на церемониите
Снимка: Getty Images/Guliver

Ева Мендес в момента е изключително щастлива и това си личи. 43-годишната актриса има прекрасен мъж до себе си, Райън Гослинг, 2 дъщери, Есмералда, 2 години, и Амада, 11 месеца, успешна модна линия, Eva Mendes Collection, и козметичен бранд, Circa.

Макар че всички очакваха Ева да придружи Райън на тазгодишните награди "Оскар", за които той имаше номинация, тя реши да си остане вкъщи. Актрисата рядко се появява с половинката си на официални събития, тъй като е домошар.

"Това, което хората не знаят за мен е, че обичам да си стоя вкъщи. Вместо да се появявам на червения килим, предпочитам да бъда заедно с моите момичета", каза Мендес в интервю за сп. Shape.

Актрисата също така издаде, че редовните тренировки й помагат да има силно тяло и красива кожа. 

"Спортуването ми позволява да прекарвам време насаме със себе си. Да знам, че имам един час, който да посветя на моето здраве, в момента е приоритет за мен."

Тя се опитва да се храни колкото се може по-изчистено, но също така от време на време си угажда. Едно от любимите изкушения на Ева са шоколадовите яйца Cadbury. "Малките и големите с пълнеж", уточни звездата. Мендес също така е почитателка на готвенето на майка си, която по народност е кубинка. "Майка ми прави най-хубавия черен боб в света. Никога няма да спра да го ям."

За тренировките й

"Обичам да правя интервали като бягане или спринтиране и виждам много по-големи резултати от 30-45-минутното равномерно кардио, което правех преди на пътечката. Между интервалите вдигам тежести. В момента се придържам към по-леки тежести, тъй като имам дискова херния в долната част на гърба. Доста е болезнена и трябва да внимавам. Обичам клекове, но ми казаха, че сега трябва да ги заменя с напади.

В момента тренирам по 3 пъти седмично, но когато се подготвям за събитие или лятото, ги увеличавам на 5 пъти. Но не тренирам повече от това, тъй като виждам по-добри резултати, когато тялото ми има време и за почивка.

За красотата й

"За мен блестящата кожа идва отвътре. Кожата ми пожълтява, ако не се храня добре. Взимам рибено масло като хранителна добавка и обичам кокосово масло, което нанасям върху лицето си. Също така пия много вода. Винаги нося бутилка със себе си и дори се насилвам да пия. Моята кожа просто изглежда по-добре, когато съм хидратирана.

Нося грим всеки ден. Обикновено е минимално количество - малко очна линия, молив за устни и балсам, и коректор. Отнема ми само 5 минути, за да ги нанеса. Но когато се приготвям за събитие или вечеря, обичам да отделям повече време, обикновено около 45 минути."

За храната й

"Обикновено започвам деня с яйца. Мисля, че те са невероятни - може да приготвите толкова много неща с тях. Най-често залагам на нещо семпло като бъркани яйца, парче шунка и филийка. Но ако някой донесе мъфини или някоя друга вкуснотия, ги хапвам с кафето си. Макар че това е ужасен начин да започнеш деня си. По-късно наистина съжалявам, тъй като нямам толкова енергия. Открила съм, че когато започна с правилния източник на протеин, това определено помага.

Израснах с ориз и боб, затова хапвам зърнени храни на всяко ядене. За обяд обикновено консумирам сьомга, салата и ориз или киноа. Ям същото нещо на вечеря. Така си създавам навик. Храната не ми омръзва. Опитвам се да мисля за нея като за гориво за тялото ми."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама