Кайли Дженър отново е най-печелившата в Instagram


Кайли Дженър отново е най-печелившата в Instagram
Снимка: Getty Images/Guliver

Никой инфлуенсър не може да надмине приходите на Кайли Дженър в Instagram. Всъщност, само с 1 пост тя изкарва повече пари отколкото средностатистически човек би спечелил за цял живот. Нещо повече, 21-годишната риалити звезда и основателка на Kylie Cosmetics за втора поредна година заема първото място в Instagram Rich List.

Тя отдавна задмина Бионсе и Тейлър Суифт, а миналата година дори и собствената си сестра – Ким Кардашиян, която 4 поредни години заемаше почетното място. Към днешна дата, Кайли печели по 1,27 милиона долара на спонсориран пост в социалната мрежа.

Но трябва да признаем, че 2019 е наистина голяма година за Дженър. През март Forbes я определиха като "най-младия милиардер" в света, а последователите й в Instagram са нараснали от 128 милиона до 141 милиона само за няколко месеца. От HopperHQ заявиха, че изчисленията вземат под внимание не само последователите, но и демографската аудитория, както и степента им на ангажираност.

На второ място по печалби се подвизава певицата Ариана Гранде, която грабва по близо 900 000 долара на пост, а бронзовият медал отива при футболната звезда Кристиано Роналдо.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама