Камерън Диас: Актьорството не ми липсва, живея си живота


Камерън Диас: Актьорството не ми липсва, живея си живота
Снимка: Getty Images/Guliver

Камерън Диас беше една от най-търсените и любими актриси в Холивуд и след като засне филма "Ани" през 2014 г., реши да се откаже от актьорството. Доколко е доволна от новия си живот и какво прави далеч от обществеността, тя разказа пред InStyle, едно от малкото й интервюта през последните пет години.

46-годишната звезда обясни, че достатъчно дълго е била в светлината на прожекторите и че е щастлива, че тези дни са зад гърба й.

"Получих световна слава, когато бях на 22, което беше преди 25 години. Мина доста време. Дадох повече от половината си живот на публиката и обществеността. Мисля, че е добре да отделя време за себе си, да се реорганизирам и да избера как искам да се върна към това", каза тя и добави, че връщането все още е под въпрос.

"Изобщо не ми липсва киното. В момента съм съсредоточена върху здравето си и други неща. Но каквото и да правя или ще правя, трябва да е със страст, нещо, което ме прави щастлива и нещо, което няма да ме затормозява. Забавно е хората да не знаят какво правя. Времето ми зависи изцяло от мен. В момента не е нужно да продавам филми, затова не трябва да давам на хората нищо. Вече не се занимавам с това. Живея живота си", каза Камерън.

Сега тя обръща повече внимание на важните неща - брак, приятелства...

"Най-хубавото, което ми се случи, беше, че се омъжих за този прекрасен мъж (Бенджи Мадън бел.р). Той е невероятен човек и партньор. Не знам дали бях готова да се омъжа за Бенджи, но знаех, че е специален. Наистина съм му благодарна", допълни Диас.

И ако слуховете са верни, Камерън ще дари съпруга си с дете. Близък приятел на двойката каза, че вече са започнали да обзавеждат къщата за новия член на семейството и обмислят името му.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама