Кели Кларксън: Когато съм дебела, съм щастлива


Кели Кларксън: Когато съм дебела, съм щастлива
Снимка: Getty Images/Guliver

Кели Кларксън смята, че теглото й в момента е отражение на щастието, което изпитва в живота си и няма никакво намерение да става отново слаба.

"Когато съм дебела, аз съм щастлива. Хората си мислят: "О, нещо й става. Та тя напълнява", а на мен ми иска да и кажа, че това пресъздава щастието в моя емоционален свят", каза хитовата изпълнителка пред сп. "Редбук".

"Ако оформяш живота си по това, което другите хора очакват от теб, то ти ще бъдеш в постоянно състояние на паника в опита си да им угодиш" коментира още Кларксън, а тя определено има опит с това чувство.

Наскоро тя разкри пред медиите, че натискът да поддържа фигурата си слаба след успеха на албума си "Breakaway" през 2004 година я е накарало да обмисля сериозно мисълта за самоубийство.

"Когато бях наистина слаба, исках да се самоубия. Бях толкова нещастна, и отвън, и отвътре, цели 4 години. Но на никого не му пукаше, защото бях издържана естетически", разказа тогава изпълнителката и уточни, че именно смазващите изисквания за външния вид са я накарали временно да се откаже от мечтата си и да слезе от музикалната сцена.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама