Кевин Спейси се яви в съда заради обвинение в сексуално посегателство

  • Кевин Спейси се яви в съда заради обвинение в сексуално посегателство
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 08.01.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Двукратният носител на "Оскар" Кевин Спейси се яви лично в съда в град Нантъкет, щата Масачузетс. Той беше принуден да пътува до малкото градче, след като съдията реши, че не може само да бъде представляван само от адвокатите си, пише Би Би Си.

Кевин Спейси пътува до Масачузетс с частен самолет. Десетки журналисти го наобиколиха при появата му пред съда, но актьорът отказа изявления.

Изслушването в съдебната зала продължи само 10 минути, като Кевин Спейси беше освободен, без да му бъде определена гаранция.

59-годишният актьор, чието истинско име е Кевин Фаулър, е обвинен, че през 2016 г. е опипвал 18-годишният Томас Барет в бар в Нантъкет. Освен това му предложил алкохол. В Масачузетс е забранена консумацията на алкохол от лица под 21-годишна възраст.

Кевин Спейси

На Спейси е наредено да няма никакъв контакт с жертвата си или с неговото семейство.

Адвокатът на актьора заяви, че е имало съобщения между предполагаемата жертва и неговата приятелка във времето на инцидента, както и след това. Тогава предполагаемата жертва е казала на полицаите, че приятелката му не е вярвала, че Спейси се е държал неприлично с него и за това е започнал да снима кратко клипче, в което се виждат ръцете на актьора на дрехите на младежа, но не и върху гениталиите.

Адвокатът поиска от съдията да покаже тези съобщения и записи, между предполагаемата жертва и приятелката му, тъй като вярват, че тези съобщения ще покажат, че Спейси не е направил нищо нежелано на тогава 18 годишния младеж в бар в Нантъкет.

Актьорът отрича обвиненията. Следващото заседание на съда ще е на 4 март. Ако бъде признат за виновен, Кевин Спейси е заплашен от присъда до 5 години.

Източник: БГНЕС

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.