Клои Кардашиян разкри как е кръстила дъщеря си


Клои Кардашиян разкри как е кръстила дъщеря си
Снимка: Getty Images/Guliver

Миналата седмица Клои Кардашиян и приятелят й Тристан Томпсън посрещнаха дъщеря си на бял свят. Вчера 33-годишната риалити звезда разкри, че те са кръстили малката Тру ("истина" от англ. език) Томпсън.

Името й породи неодобрителни коментари сред феновете в социалните мрежи, след като баскетболистът беше заснет да се целува с друга жена и се говори, че е изневерил на Клои с две други жени.

Кардашиян сподели името на малката в сайта си. "Тру Томпсън, родена на 12 април 2018, 3,600 кг, 53 см. Горди родители Тристан Томпсън и Клои Кардашиян."

По-късно тя качи и снимка в Instagram профила си със следния текст: "Нашето малко момиченце, Тру Томпсън, напълно открадна сърцата ни и ние сме преизпълнени с любов. Такава благословия е да посрещнем този ангел в нашето семейство. Мама и тати те обичат, Тру!".

TMZ твърди, че връзката между Клои и Тристан е заплашена от разпад след обвиненията за изневяра. Риалити звездата и баскетболистът "не са си говорили от дни", макар че официалното изявление за раждането на дъщеря им е от името на двамата.

"Тя все още му е бясна, след като разбра за изневерите му. Клои създава впечатлението, че всичко между тях е наред, но нещата не стоят така", каза източник пред медията. Освен това, двойката е избрала името на малката, Тру, преди скандала със звездата на НБА.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама