Клои Кардашиян роди, след като й изневериха


 Клои Кардашиян роди, след като й изневериха
Снимка: Getty Images/Guliver

Клои Кардашиян роди момиченце вчера в ранните часове на деня. 33-годишната риалити звезда стана майка за първи път малко след разкритието, че бащата на детето й й е изневерил.

Но Клои е толкова щастлива от появата на малката, че не е "бясна" на Тристан Томпсън, съобщи People. Тази седмица баскетболистът беше замесен в скандал, след като се появи видео, в което целува друга жена.

"Клои изпитва само щастие в момента. Влюбена е до уши в малкото си момиченце.  Нищо друго няма значение. Тя е толкова доволна, че бебето й се появи на бял свят, че е голяма, силна, здрава и красива, така че сега няма други грижи. Дори в момента не е бясна на Тристан", каза близък до семейство Кардашиян пред изданието.

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

Публикация, споделена от Khloé (@khloekardashian) на

Тристан има 16-месечен син Принс от бившата си приятелка (Клои всъщност тръгва с спортиста, когато приятелката му все още е бременна). Но въпреки обвиненията към баскетболиста, Клои се е концентрирала изцяло върху грижите за дъщеря си.

"В момента тя изпитва само любов, мир и щастие. Всичко, което се случи с Тристан, го възприема по-малко като "изневяра" и повече като случайна пиянска забивка, която е довела само до целувки и нищо повече. Кардашиян също така смята, че всички просто трябва да продължат напред за доброто на малката."

We are ready whenever you are little mama 🦋

Публикация, споделена от Khloé (@khloekardashian) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама