Личният готвач на Дженифър Лопес издаде менюто ѝ


Личният готвач на Дженифър Лопес издаде менюто ѝ
Снимка: Getty Images/Guliver

Келвин Фернандес, личният готвач на Дженифър Лопес и Алекс Родригес, разкри, че певицата има добър апетит, но има две храни, които никога няма да видите в чинията ѝ.

"Знам, че Дженифър не обича сьомга, затова винаги приготвям друг вид риба за нея, обикновено лаврак или треска", каза готвачът в интервю за Us Weekly.

Той издаде също, че 50-годишната изпълнителка не харесва горски плодове, докато нейните близнаци Макс и Ема ги обожават.

Фернандес разкри и какво винаги има в хладилника на Джей Ло: "Газирана вода, много плодове и зеленчуци, макар че Дженифър не е голям почитател на плодовете. Винаги има зеленолистни като спанак, краставици и целина. Семейството обича да започва деня със зелено витаминизиращо смути. Не остават също без яйца, пуешко месо и бекон."

Шеф готвачът обясни, че за Лопес и 44-годишния ѝ годеник е много важно да имат достатъчно храна за голямото им семейство (Дженифър има 2 деца от бившия си съпруг Марк Антъни, а Алекс има 2 дъщери от бившата си жена).

Фернандес също така издаде, че Лопес е на 100% отдадена, когато става въпрос да спазва диета. По-рано тази година тя изнесе грандиозно шоу с Шакира по време на полувремето на Супербоул. За да изглежда максимално добре на сцената, тя напълно е елиминирала въглехидратите и захарта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама