Луиза Григорова разкри пола на бебето си (ВИДЕО)


Луиза Григорова разкри пола на бебето си (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Бременната Луиза Григорова-Макариев разкри, че ще става майка на момче. Актрисата сподели новината, като качи видео в Instagram, в което пука голям балон, а от него изхвърчат по-малки в син цвят.

Тя реши да съобщи пола на детето си в компанията на майка си Ивет Григорова и сестра си Кристина.

"💙МОМЧЕ💙 В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме "Женското царство", за това реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях - мама и сестра ми 💜 Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо “Женско царство"', написа развълнуваната бъдеща майка в социалната мрежа.

View this post on Instagram

💙МОМЧЕ💙 В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме “Женското царство”, за това реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях - мама и сестра ми 💜 Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо “Женско царство” ❤️@martinmakariev ❤️ И мноооого искам да благодаря на @_balloon.bar_ , които ми дадоха страхотни идеи за това първо малко събитие, организираха и изпълниха всичките ми желания 💙🎈💙 #babyboy #family #is #everything #love #parents #happy #expecting #pregnant #💙

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

29-годишната звезда очаква първото си дете от съпруга си Мартин Макариев. Тя сподели, че е бременна в края на април отново в Instagram. Вижте как го направи ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама