Марая Кери: Имам биполярно разстройство

  • Марая Кери: Имам биполярно разстройство
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 11.04.2018 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Марая Кери за първи път разкри, че страда от биполярно разстройство тип II. 48-годишната певица каза пред сп. People, че "живее в отричане" и "постоянен страх, че това може да излезе наяве" след диагностицирането й през 2001, когато е приета в болница заради физически и психически срив.

"Не исках да повярвам... Доскоро живеех в отричане и изолация, както и в постоянен страх, че някой може да го разкрие. Беше прекалено тежък товар за носене и просто не можех повече да се справя сама. Потърсих и получих лечение."

Марая каза, че се е подложила на лечение, след като е преживяла "най-трудните си години" заради кариерата, снимането на риалити шоу и любовни проблеми.

Биполярнтото разстройство тип II се смята трудно да диагностициране. Състоянието означава, че тя преживява пристъпи на депресия, както и хипомания, която може да предизвика раздразнителност, безсъние и хиперактивност.

Певицата, която има 6-годишни близнаци от бившия си съпруг Ник Кенън, обясни, че има позитивна нагласа за бъдещето.

"В момента взимам лекарство, което ми се отразява доста добре. Не ме кара да се чувствам прекалено уморена, мудна или нещо подобно. Да намериш правилния баланс е най-важното нещо."

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.