Маргарита Хранова: Най-важно за мен винаги е семейството

  • Маргарита Хранова: Най-важно за мен винаги е семейството
    Дата: Снимки: bTV
Дата: 08.11.2018 Снимки: bTV
Iwoman.bg

Маргарита Хранова е гост в "Търси се" тази неделя, 11 ноември. Зрителите ще видят обичаната от поколения българи певица през погледа на най-близките й колеги, семейството и приятелите.

Белослава е откритие на Маргарита Хранова и благодарение на нея тя започва да се развива професионално като певица. Това казва майка й Анета Сотирова, която е много близък семеен приятел на Марги.

Актрисата разказва и за трудния период, в който мъжа на Марги получава инсулт и тя взима всичко в свои ръце и го вдига на крак.

"Най-важно за мен винаги е семейството, кариерата е на второ място", категорична е Маргарита Хранова. Затова сега, когато проблемите със съпруга й са зад гърба им, има повече време за музиката, за концерти и за нови албуми.

В предаването участват също Кристина Димитрова и Орлин Горанов, с които Марги напоследък много пътува и изнася концерти. Орлин Горанов отбелязва, че двамата с Марги не се изявяват само на музикалната сцена, тя също играе в театъра. Колегите й я описват я като оптимист и човек, който винаги е в настроение и никога не се оплаква от трудностите.

Синовете на Марги разказват, че майка им винаги ги държи под око и се интересува от всичко около тях. "Тя е силният човек в семейството и нашата опора", категорични са Кирил и Кристиян. Благодарни са на майка си за любовта и приятелството, и затова, че помага за отглеждането на двете деца на Кирил.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.