Никол Станкулова се показа без грим (снимки)


Никол Станкулова се показа без грим (снимки)
Снимка: Facebook

Много пъти сме писали за това как социалните мрежи изкривяват възприятията ни. Виждаме снимки, на които жените изглеждат безупречно, но истината всъщност е различна. Защото тази "перфектност" се постига с много грим и филтри. Никол Станкулова е поредната популярна личност, която реши да покаже как изглежда в действителност. Красивата синоптичка сподели няколко снимки в Instagram и Facebook, на които е "без грим, прическа и филтър на телефона".

Преди това тя качи мотивиращо видео, в което да насърчи младите момичета да харесват себе си. Ето какво каза в него:

"Докато се ровех в Instagram, си дадох сметка, че снимките, които виждаме там, са само на перфектни хора. Има много млади момичета, които живеят в заблудата, че всички водят перфектен живот, че са щастливи през цялото време. Затова искам да предизвикам всички вас да си качим по една истинска снимка, на която нямаме фон дьо тен, прическа, червило и не сме я минали през филтър на телефона си, който да изглади всяка чертичка по лицето ни. Снимка, на която да се вижда, че всеки от нас има по една пъпчица някъде, по едно недостатъче... Аз например съм с малки зъби, 30 години си живея с тях, добре си ям и вършат чудесна работа. В началото не ги харесвах, но в крайна сметка се научих. В момента съм без прическа, да, изглеждам по-добре с такава, а също с очна линия и фон дьо тен... Сигурно и вие това си казвате. Но някъде измежду всичко това изгубихме идентичността си, защото всяко едно от момичетата иска да бъде с визия, която повтаря друга. Всички решават проблемите си при пластичните хирурзи. Това не е тенденция, която смятам, че ще доведе до нещо добро. Понякога всеки от нас изглежда добре на живо, понякога - никак даже."

Ето и обещаните снимки от Никол:

Станкулова предизвика колежката си Гери Малкоданска да стори същото. Тя го направи и качи кадри, на които показва естествената си красота. Ето и какво каза по този повод:

"Всъщност, редовно качвам снимки без грим. Редовно ходя без грим. Понякога ми правят комплименти, понякога ме питат дали не съм болна и дали съм добре. Е, разликата тази вечер е, че ви показвам една снимка, на която съм без грим и не съм добре. Първата от поредицата, когато г-н Лео все още е в корема ми. Ще ме познаете по абоката. И въпреки това ще ме познаете по нахилената физиономия. Това съм аз! На следващите снимки дори и да не изглеждам добре, съм добре. Да знаете. Красотата зависи от "огледалото", в което се гледаш. Пожелавам ви да се оглеждате в очи, които ви обичат и да сте добре. С или без грим, наистина няма никакво значение."

View this post on Instagram

@nstankulova said so! 😁 #качиснимкабезгрим ! Всъщност редовно качвам снимки без грим. Редовно ходя без грим. Понякога ми правят комплименти, понякога ме питат дали не съм болна и дали съм добре 😁 Е, разликата тази вечер е, че ви показвам една снимка, на която съм без грим и не съм добре. Първата от поредицата, когато г-н Лео все още е в корема ми. Ще ме познаете по абоката. И въпреки това ще ме познаете по нахилената физиономия. That’s me! 😁 На следващите снимки дори и да не изглеждам добре, съм добре. Да знаете 😁 Красотата зависи от “огледалото”, в което се гледаш. Пожелавам ви да се оглеждате в очи, които ви обичат и да сте добре. С или без грим, наистина няма никакво значение ❤️ А аз ще предизвикам @andrea_bandabanda, която съм сигурна, че освен, че ще качи снимка без грим, ще ме накара да съм още по-добре с някоя история 😁 Go go, girls 🥰

A post shared by Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама