Нови обвинения за сексуален тормоз срещу Кевин Спейси

  • Нови обвинения за сексуален тормоз срещу Кевин Спейси
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 12.04.2018 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Прокуратурата в Лос Анджелис, Калифорния е започнала проверка във връзка с нови обвинения в сексуално посегателство, предявени срещу холивудската звезда Кевин Спейси.

Позовавайки се на говорителя на окръжния шериф в Лос Анджелис, интернет порталът TMZ съобщава, че разследването на случая е започнало на 5 април след подадена жалба в полицейското управление в края на миналата година.

Телевизия CNN пък издава, че "събитията", за които Спейси е обвиняем, са се случили през октомври 1992 г. в Западен Холивуд, Калифорния, а жертвата отново е мъж – този път пълнолетен. Към момента обаче няма повече сведения по въпроса.

Новината идва почти шест месеца след като актьорът беше обвинен в сексуално посегателство от колегата си Антъни Рап. Според твърденията на Рап, през 1985, когато е бил на 14 години, 25-годишният Спейси го е поканил на гости в Ню Йорк и се е опитал да му посегне.

Впоследствие обвинения отправиха още няколко мъже – мексиканският актьор Роберт Кавасос, американският режисьор Тони Монтана и британецът Даниел Бийл, както и още двама анонимни мъже от холивудските среди.

Източник: БГНЕС

 

 

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.