Принц Хари с трогателни първи думи след Мегзит (ВИДЕО)


Принц Хари с трогателни първи думи след Мегзит (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Принц Хари, херцог на Съсекс, направи първото си официално изявление след Мегзит. Британският монарх, който вече няма да използва своята кралска титла, избра благотворително събитие за набиране на средства в "Ivy Chelsea Club" в Лондон, за да хвърли малко светлина върху факторите, които са го накарали да предприеме такава радикална стъпка.

"Решението, което със съпругата ми взехме, не беше леко. То дойде след месеци на разговори и години на предизвикателства. Знам, че не винаги съм постъпвал по правилния начин, но в този случай наистина нямаше друг вариант.

Това, което искам да поясня, е че ние не се отдалечаваме от вас. Надеждата ни беше да продължим да служим на Кралицата, на всички вас и на военните ми организации, но без публично финансиране. За съжаление, това не беше възможно.

Винаги ще изпитвам най-дълбоко уважение към своята баба. Невероятно благодарен съм на нея и на останалите членове на семейството ми за подкрепата, която оказаха на Меган и мен през последните няколко месеца. Ще продължа да бъда същият човек, който държи на страната си, и посвещава живота си в подкрепа на каузите, благотворителните организации и военните общности, които са важни за мен. Благодаря, че ми дадохте смелостта да направя тази следваща стъпка".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама