Принц Уилям: Трябваха ми 20 години, за да се справя със смъртта на майка ми


Принц Уилям: Трябваха ми 20 години, за да се справя със смъртта на майка ми
Снимка: Gettyimages

Принц Уилям говори открито за смъртта на майка си в едно от най-честните си интервюта досега, придружено от мила фотосесия със семейството му в дома му.

На кадъра заедно с тяхното куче Лупо, херцогът и херцогинята на Кеймбридж и техните деца, Джордж и Шарлот, правят перфектната семейна снимка. 

В интервюто за британското издание на GQ принц Уилям споделя за семейния живот, как би желал неговата покойна майка да беше срещнала Кейт и децата, а също така и как му е отнело 20 години, за да се справи със смъртта й.

Облечена в дънки и пуловер, 34-годишната Кейт се смее заедно с 3-годишния принц Джордж и 2-годишната принцеса Шарлот, които си играят в тревата. Принц Уилям е заложил на риза и дънки на кадъра, заснет от известния фотограф Норман Жан Рой.

"Не можех да си върша работата без стабилността на семейството ми. Стабилността в дома е толкова важна за мен. Искам да отгледам децата ми в щастлив, стабилен, сигурен свят и това е толкова важно за нас двамата като родители. Искам Джордж да порасне в истинска, жива заобикаляща среда, а не зад стените на двореца, той трябва да бъде навън", смята щастливият баща.

Наследникът на трона, който преди време говори за трагичната смърт на майка си през 1997, като част от кампанията Heads Together, разкри, че в момента се намира в едно от най-добрите места, на които е бил някога, но са му трябвали 20 години, за да стигне до тук.

"Отне ми почти 20 години, за да стигна до тази фаза. Все още ми е трудно, тъй като по онова време беше толкова трудно. И не е подобно на скръбта на другите хора, тъй като всички знаят за това, всеки е наясно с историята, всеки я познава. Иска ми се да беше до мен и да ми дава съвети. Би ми се искало да се беше срещнала с Катрин и да види как растат децата. Тъжно ми е, че няма, че те никога няма да я познават."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама