Приятелят на Адел я изненада за годишнината им


Приятелят на Адел я изненада за годишнината им
Снимка: Getty Images/Guliver

Адел е известна с това, че пее за бившите си в своите песни, но певицата в момента е щастлива в личен план.

Приятелят на изпълнителката Саймън Конеки я изненада с невероятно романтичен жест, с който отбеляза 5-тата им годишнина по време на концерта й в Нашвил, Тенеси, в понеделник.

Дългогодишният й партньор, от когото има 3-годишен син Анджело, беше сложил бележки с мили послания, които полетяха във въздуха в края на шоуто й.

Нормално конфетите в края на всеки нейн концерт са бели и върху тях са написани части от песните й. За да я изненада Саймън беше сложил между тях розови листчета с послания като "Обичам те", "Ти си ангел" и "Честита годишнина".

Милият жест от страна на Конеки идва след като Адел сподели наскоро плановете си да стане отново майка, след като приключи турнето й.

Според в. The Mirror 28-годишната певица е казала на публиката в Нашвил в събота, че иска братче или сестриче на сина си Анджело.

"Синът ми скоро ще навърши четири годинки. Ставам много емоционална заради това, защото когато станат на 4, те всъщност вече не са твоето бебе. Моята матка започва да ме боли малко. Сякаш крещи "Бебе, бебе, бебе. Имам нужда от бебе. Не съм бременна. Няма да забременея до края на турнето."

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама