Секси актьори, които са били тормозени в училище


Секси актьори, които са били тормозени в училище
Снимка: Getty Images/Guliver

Често си мислим, че актьорите са родени със сребърна лъжица в устата и че никога не са имали проблеми с приятелите си, с образованието си или с любовния си живот. Но това е далеч от истината. Много от тях са били тормозени в училище и дълги години са били потиснати и без приятели.

Райън Гослинг

Този разбивач на сърца не е бил в добри отношения със съучениците си. Актьорът определя детството като гаден период от живота си, защото му се подигравали и нямал приятели. Освен това е бил диагностициран с „дефицит на вниманието” и е прекарал цяла година в домашно обучение.

Джъстин Тимбърлейк

Певецът започва кариерата си в „Клубът на Мики Маус”. Изглежда, че това вместо да го направи популярен сред връстниците, има обратен ефект. През 2015 година Джъстин призна от сцената: „В училище постоянно ме дразнеха и ме обиждаха с най-различни думи, които не мога да кажа по телевизията.“

Том Круз

Том е един от най-известните холивудски актьори, който не е загубил своята популярност повече от 20 години. Но детството му не е било съвсем безпроблемно. В училище той непрекъснато е бил тормозен, тъй като със семейството му са се местили постоянно и в крайна сметка той вечно е бил „новото дете в класа”. Освен това, Том е страдал от дислексия, което превръща ученическите години в истински кошмар.

Крисчън Бейл

На 13-годишна възраст Крисчън прави своя филмов дебют и става обект на тормоз в училище. Актьорът споделя: „Бях пребиван от няколко момчета в продължение на години. Превърнаха живота ми в ад с техните юмруци и ритници."

Райън Рейнолдс

Този актьор спечели сърцата на милиони жени по света със своята харизма и чувство за хумор. В гимназията любовта не му върви особено. В свое интервю Рейнолдс споделя: „Отне ми известно време, докато се науча как да общувам с момичетата. До 18-годишна възраст малко приличах на момиче от Виетнам. " Възможно е да има и други причини, но Райън наистина е мразел училище и в крайна сметка е изгонен.

Джордж Клуни

В средното училище Джордж страда от парализа на Бел - не може да яде и да пие нормално, лявото му око е затворено през цялата година и в училище го наричат „Франкенщайн“. През 2013 година Клуни споделя в интервю: „Това беше най-лошата година в живота ми. Децата могат да бъдат много жестоки. Бях подиграван и тормозен, но тези трудности ме направиха по-силен.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама