SkilleR: Няма да си платя гаранцията, отивам в ареста при Лилана


SkilleR: Няма да си платя гаранцията, отивам в ареста при Лилана
Снимка: Facebook

"Днес изтича 14-дневният срок, който ми беше даден, за да събера и да платя намалената ми гаранция от 100 000 лв. на 50 000 лв. Взех решението да НЕ плащам тази сума в знак на протест срещу несправедливото обвинение, повдигнато срещу мен." Това обяви Александър Деянов - SkilleR, който беше обвинен в участие в организирана престъпна група заедно със сестра си Лиляна Деянова, известна като певицата ЛиЛана, и съдружника ѝ Мартин Димитров, които съдът остави в ареста.

Ето какво още заяви един от най-добрите бийтбоксъри във Facebook профила си:

"Категорично отказвам да се снижа, докато бурята отмине, особено когато истината и документите са на моя страна, а съвестта ми е чиста. Благодаря за предложената финансова подкрепа на всички приятели, които подадоха ръка, но аз вярвам, че има голям брой хора, които наистина имат нужда от дарения и за това не мога да приема предложената ми помощ.

Получих възможно най-ценното от всички близки и познати - вашата подкрепа. Вярвам, че това ще свърши съвсем скоро, ще има справедливост и ще си върна естествения ритъм на моя живот.

П.С. След като съм взел това решение, не съм наясно какво ме очаква, но утре в 10:30 съм с багажа си пред ареста ”М-р Г. Векилски"."

Припомняме, че акцията срещу тримата бе определена от адвоката им Николай Хаджигенов като поръчкова. Самият Александър Деянов в интервю пред бТВ бе категоричен, че няма какво да крие и единственият проблем на прокуратурата е, че е брат на сестра си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама