Адел колабирала по време на концерт


Адел колабирала по време на концерт
Снимка: Getty Images

Адел e колабирала зад кулисите по време на концерт в Лас Вегас. 35-годишната певица разкри, че тялото ѝ е трябвало да бъде "вдигнато от пода", след като е паднала на земята в агония.

Изпълнителката споделила на феновете си в театър Colosseum в хотел Caesars Palace, че член на нейния екип я открил по време на тежък пристъп заради ишиас (болка в крака, причинена от проблем в долната част на гърба).

Вижте още: Клаудия Шифър с изумително тяло по бански на 53 (ВИДЕО)

Според The ​​Sun, Адел е била принудена да си вземе малка почивка и да напусне сцената по време на концерт през уикенда, след като усетила, че кракът ѝ изтръпва.

Обяснила на тълпата, че се е "хвалила", че се е възстановила от хроничната болка в гърба, но "тогава Бог я върна". Накуцвайки по сцената, певицата признала: "Имам още две песни, просто трябва да отида зад сцената. Тези дни се клатушкам, защото имам наистина лош ишиас".

Адел говори за хроничните болки в гърба в интервю за The Face през 2021 г. Тогава изпълнителката на "Someone Like You" сподели: "Изпитвам болки в гърба почти през половината от живота си, наистина. Поради стрес или от лоша поза". Тя също така разкри, че заради голямата загуба на килограми е усетила облекчение.

Вижте още: Ирина Шейк и Брадли Купър отново заедно? (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама