Разкриха как Адел е успяла да свали 45 кг (СНИМКИ)


Разкриха как Адел е успяла да свали 45 кг (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images / Guliver

Драстичното отслабване на Адел се оказа, че е резултат на спазването на диета, включваща нискокалорични храни, доставяни директно до вратата на дома ѝ в Лос Анджелис, пише "The Sun".

32-годишната певица се е доверила на услугите на Freshology, американска фирма, специализирана в приготвянето и доставянето на хранителни менюта.

"Адел искаше да отслабне и реши да използва услугите на тази компания. Тя ѝ беше препоръчана от Кейти Пери, която също е спазвала техен хранителен режим, преди да забременее. Адел беше категорична, че не иска да гладува и да се лишава от полезна храна, затова избра балансирано меню от три хранения на ден, което не елилиминира никакви групи храни, но се придържа до около 1700 калории на ден", сподели източник пред изданието.

"Адел никога не е била фен на готвенето, затова доставката на здравословна храна до дома ѝ е перфектен начин да следи калориите, които приема.

Гурме услугата предлага редица ястия с ниско съдържание на въглехидрати, включително салата с пуйка, пилешки бургери и печена сьомга.

Компанията Freshology е популярна и сред други звезди, сред които Хилари Дъф, София Вегара и Пинк.

И макар че изпълнителката е известна с това, че не обича да спортува, тя е започнала да тренира, за да има по-голям ефект диетата ѝ.

В началото на май Адел сподели снимка от рождения си ден, на която с гордост демонстрира хубавата си фигура, облечена в къса рокля. В началото на януари пък се появиха кадри от почивката ѝ на остров Ангуила, с които тя шокира феновете си. Причината? На тях певицата е неузнаваема заради драстичното отслабване с над 45 кг. ВИЖТЕ ГИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама