Ако харесвате Новак Джокович, трябва да видите хубавите му братя (СНИМКИ)


Ако харесвате Новак Джокович, трябва да видите хубавите му братя (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

През последните седмици името на Новак Джокович се споменава не заради  безспорните му тенис умения, а заради грандиозния скандал, който се развихри около него, след като Австралия отказа да го допусне в страната. Причината? Както най-вероятно знаете, сърбинът няма да участва на турнира Australian Open, тъй като не е ваксиниран срещу COVID-19. Научете повече за случая тук!

Това решение породи остри реакции в медиите, в спортните среди и в цяла Сърбия. Миналата седмица семейството на Новак даде пресконференция в Белград, за да защити Новак. Именно на нея присъства 26-годишният Джордже, най-малкият от тримата братя Джокович. Той предизвика доста положителни коментари в социалните мрежи, като много потребители не си спестиха хвалбите за него. Не само пламенно защитава батко си, но също така е много привлекателен.

НАУЧЕТЕ ТУК ЗА ЖЕНАТА НА ДЖОКОВИЧ

 

Кой е Джордже Джокович:

Той е роден на 17 юли 1995 г. и също е професионален тенисист. Джордже няколко пъти е делил един корт с брат си Новак, но неговата кариера не се развива така успешно. Директор е на турнира "Сърбия Оупън". В личен план Джордже има връзка от половин година със спортната журналистка и модел Александра Веселинов. 22-годишната блондинка, която наричат Сашка, често споделя техни общи снимки в социалните мрежи и по всичко личи, че са много щастливи заедно. Тя беше плътно до него и на протеста пред Народното събрание в Белград след емоционалната пресконференция на семейство Джокович.

Кой е Марко Джокович:

Той е роден на 20 август 1991 година. Четири години по-млад от Ноле, Марко също се пробва в професионалния тенис, но изглежда се е отказал, след като през 2019 зае едва 574 място в класацията на ATP - най-високото му класиране в кариерата. Марко е в дългогодишна връзка с бразилския моден дизайнер Летисия Тесара. Двамата се запознават в испанския курорт Марбеля, а в момента живеят на остров Майорка, където той работи като тенис треньор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама