Алек Болдуин: Може би това е краят на кариерата ми (ВИДЕО)


Алек Болдуин: Може би това е краят на кариерата ми (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Алек Болдуин призна, че актьорската му кариера може би е приключила след фаталното прострелване на операторката Галина Хътчинс на снимачната площадка на филма "Rust".

На въпроса дали инцидентът няма да сложи край на кариерата му в киното Болдуин отговори: "Може и да е така", но добави че "не му пука" за това. 63-годишният актьор даде интервю за Джордж Стефанопулос от ABC News, което беше излъчено в четвъртък вечерта.

Звездата също така заяви, че "не е натиснал спусъка" на пистолета по време на инцидента на 21 октомври в Ню Мексико.

"Спусъкът не е натискан. Не съм натискал спусъка. Не, не, не, не. Никога не бих насочил оръжие към някого и не бих дръпнал спусъка. Никога."

"Не знам какво се е случило на тази снимачна площадка. Не знам как този боен куршум е попаднал в пистолета. Не знам", повтаряше Алек Болдуин.

"Но аз стоя зад това да направим всичко да намалим верояността това да се повтори".

Актьорът заяви, че по време на репетицията на 21 октомври Хътчинс е направлявала всяко негово движение.

Болдуин е най-известен с изпълненията си във филми като "Glengarry Glen Ross" и "The Hunt For Red October", както и с превъплъщението си като Доналд Тръмп в американското скеч шоу "Saturday Night Live".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама