Алекс Богданска: Отказах оферта за 40 000 лева (ВИДЕО)


Алекс Богданска: Отказах оферта за 40 000 лева (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Александра Богданска е от онези известни личности, които винаги ни учудват с искреността си. Макар да е най-добре платеният български инфлуенсър, Алекс е здраво стъпила на земята и докрай откровена – както за трудните си моменти, така и за успехите си.

Ето, че усмихнатата манекенка, която краси билбордове из цял цвят, гостува в подкаста The Clashers, където сподели любопитни истории от света на инфлуенсърството.

Как да тренирате като Алекс Богданска и да имате супер тяло (ВИДЕО)

Тя сподели:

„В момента имам мой личен агент, който координира комуникацията с всеки един от партньорите ми, той координира графика на фотографа и монтажиста, който да бъде на разположение в конкретния ден, когато имам насрочени снимки. Всичко се следи - график на снимки, график на публикуване, график на одобрение.

Много скоро се наложи да откажа над 40000 лв за цяла кампания постове, защото просто нямаше как да приема, понеже беше конкурентна фирма на клиент, с който вече съм подписала дългосрочно. Тоест - който превари, той завари и тогава се опитахме, няколко пъти четохме договора, защото клиентът много настояваше, но нямаше как да съчетая двете неща и това са адски много пари, но ги загубих.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама