Алекс Богданска: Нямам нова любов, емоционално осакатена съм (ВИДЕО)


Алекс Богданска: Нямам нова любов, емоционално осакатена съм (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Александра Богданска е от онези известни личности, които винаги ни учудват с искреността си. Още след като широката общественост разбра за развода ѝ с Даниел Петканов, Алекс сподели, че раздялата всъщност е била шок за нея, следствие на което тя е била наистина наранена, обидена и депресирана.

Тази неделя дойде нова емоционална изповед от Алекс, която бе гост на Мон Дьо. От думите ѝ стана ясно, че тя още не може да преживее развода с Дани.

„Има хора, които са създадени за дълъг маратон, има такива, които са за спринт. Ние сме от вторите. За много кратко време изпитахме от всички емоции. Той ми показа най-голямата любов и в същото време ме нарани най-много. Изведнъж се уморихме и нямахме сили за тичане и се разделихме.

Не мога да си върна гласа вече година, не мога да спя, имах период, дето спях по 3-4 часа, косата ми опада. Той е човекът, който съм обичала най-много в този живот. Той е любовта на живота ми. Ще продължа да го обичам по по-различен начин. Защото опитвайки се да го намразя, дори и да му кажа "Ти какво ми причини, направи ме подметка, да се чувствам дъното..." Какво правя, все едно мразя детето ни, защото 50% от Габриел е Даниел.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама