Алекс Петканова и Николета Лозанова голи за добра кауза (СНИМКИ)


Алекс Петканова и Николета Лозанова голи за добра кауза (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

12 родни звезди захвърлиха дрехите, за да участват в заснемането на благотворителен календар. Александра Петканова, Диляна Попова, Иво Аръков, Николета Лозанова и Папи Ханс са сред популярните личности, които позират чисто голи в помощ на фондацията "Шаро – подай лапа на изоставените".

На черно-белите снимки, дело на фотографа Коко Кръстев, те са в компанията на изоставени кучета, които са намерили дом с помощта на фондацията.

"Заедно с други 11 известни българи, се снимах за благотворителния календар BeHuman(e), за да покажа, че без дрехи и етики, всички сме просто хора. Moже да закупите календара от singlestep.bg и sharo.foundation", написа съпругата на Даниел Петканов в Instagram.

"Благотворителният календар - BeHuman(e) е вече факт, а с голотата си, в този кадър показвам не сексапил, а необходимостта от топлина за една бездомна душа!", написа пък Николета Лозанова в социалната мрежа.

Диляна Попова активно участва в благотворителни инициативи и е върл защитник на правата на животните. Тя е вегетарианка, а преди време дори се затвори в клетка в центъра на София, за да провокира хората да спрат да купуват дрехи от естествена кожа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама